««-  · CWU MEMOiRS 0x91 · -»»

==========================================================================
0x91  -  Helsinki  -  mR.mEgAsTuFf  -  1997-08  -  296 lines
==========================================================================

No okei. Mä siis muutin Stadiin samalla kun OH7MO (eli mun Osmo-eno). Me oltiin tieteski molemmat ihan persaukisia, varsinkin kun Osmo vittu EI OLLU KEHDANNU pyytää Pielaveden kunnalta muuttoavustusta tai mitää. dArK sTuFfErin faija oli sentään saanu tapeltuu ihan kunnon avustukset niiden omaa muuttoo varten, mutta vittu kun toi Osmo on yks vitun nössö ja nöyristelijä aina tollasten kaa. Mua siis vitutti aika paljon jo ihan ekasta päivästä alkaen, eli siis joka kerta kun Osmo valitti ettei silloo fyrkkaa eikä voitu sen takii pysähtyy matkalla minnekään safkaileen eikä mitää.

Meidän majapaikkana oli Osmon isobroidin eli Raimon kämppä, joka oli sellanen vuosaarelainen kerrostalokolmio. Siellä asu sen lisäks sen sillonen muija (eli Sirpa) ja mun serkku Jari (eli dR.cRaXoN kautta cYbOgAnG). Se oli meille aika tuttu mesta, me oltiin monta kertaa aiemminkin vietetty siel jotaa joulu- ja syyslomii. Nyt oli kuitenkin eri tilanne, ja Osmo oli luvannu Raimolle hankkivansa asunnon ja duunin mahdollisimman pian ettei meidän tarviis lojuu kovin monta viikkoo niiden nurkissa. Mäkin lupasin yrittää hankkii duunii, ku mullakaan ei ollu tiedossa mitää opiskelupaikkaa. Mun päästötodistus oli niin huono et mä olin joka paikkaan vaan varasijalla.

Heti ekana maanantaina me ajeltiin Osmon volkkarilla Itiksen työkkäriin ja ilmottauduttiin sinne työnhakijoiks. Osmo oli koko sen päivän ihan vitun surkeena kun oli "jootunna vajjoomaan niin helekatin syvälle". Lietevedellä se ei ollu koskaan suostunu meneen kortistoon tai hakeen mitään tukia kun se oli sitä mieltä että omillaan on pärjättävä, eikä se olis halunnu hakee mitää apuu nytkää. Mutta Raimo ärähti sille sit pitkän vänkäämisen lopuks et nyt perkele meet lisää ittes kortistoon tai lähet takas sinne "Lietevveille", piste.

Osmo oli niin paska-angsteissa sen työkkärikäynnin jälkeen ettei se pystyny enää keskittyyn loppupäivänä mihinkään. Mut sit seuraavana aamuna eli tiistaina se otti nöyrästi Hesarin duunipaikkasivut esiin ja rupes puhelimen luuri kourassa soitteleen niit läpi. Siin ei ollu kovin paljoo ilmotuksii, niin Raimo toi sille sit viel läjän vähän vanhempiiki Hesareita.

Tulokset oli aika laihat. Useimmis numbis vastaili vaan joku kesäsihteeri joka ei tienny mistään mitään mutta käski laittaan kirjallisen työhakemuksen. No, eipä sit muuta ku WP51 tulille ja hakemuksii skriivailee. Raimo oli lomalla niin se autto vähän niitten kanssa ja ihmetteli et mitä vitun landepaukkui me ollaan ku ei edes tiedetä mikä CV on. Osmo kyl ties et CW tarkottaa jotaa morsetust mut CV tavallisella V:llä ei sanonu sille mitää.

Mistään niist mestoist ei tieteskään kuulunu mitään vaik kuin venailtiin, ja tunnelmat kävi aina vaan kireemmiks. Meil oli riitoi ja mua vitutti ja mä ärjyin Raimolle ja Osmolle ja Sirpalle ja vähän dR.cRaXoNillekki sillon harvoin kun se sattu oleen himas.

Raimo kiristi sit vittuuntuneena meidän asumisehtoi: meidän piti ruveta maksaan sille vuokraa, ja se lupas perii ne korkojen kaa jos ne myöhästyy. Lisäks me saatiin tehtäväks kaikki mahdolliset siivoomiset ja pyykkäykset ja kokkaukset, eikä me saatu edes syödä niit safkoi mitkä me kokattiin, kun me ei oltu osallistuttu niiden raaka-ainekustannuksiin. Vittu mikä natsi saatana! Sit myöhemmin Raimo ja Sirpa tuumas et meidän kokkailut onkin ihan pure-scheissee ja ne rupes sit käymään raflois syömäs. Ja me sit kokkailtiin ihan keskenämme jotaa halvimpii makaroonei ja riisei ja kaalei ja tonnikaloi. Ja ketsuppii päälle vaan joka toinen päivä ettei kallis purkki lopu heti kesken. Ja heti syömisen jälkeen tiskattiin meidän lautaset ettei tarviis maksaa Raimon asettamaa epäsiisteysmaksua.

Se elo siel Vuosaaren kämpäs oli siis sen verran vituttavaa ettei siellä kauheesti inspannu jumitella. Onneks me oltiin otettu mun pappatunturi mukaan muuttokuormaan, nii mä rupesin seikkaileen sillä sit ympäri Stadii. Joskus jostain löyty tyhjii pulloi ja mä palauttelin niit sit kauppoihin niin sai sit maksettuu löpöi ja käytyy Kirjakaapelin nettikahvilas irccailee.

Sit mä tuumasin et ehkä mun kandeis hankkii joku kaveriporukka jossa hengailla, ettei tarviis kaiken aikaa vaan ajella ruuhkissa ympäriinsä. Mulla ei vaan ollu oikein mitään relevanttei skenekontaktei paitti ne cYbOgAnGin jätkät ja ne ei tullu kyseeseen, kun dR.cRaXoN ei halunnu nähdä mua yhtään enempää ku pakko.

Sit mulle tuli mieleen Schistic. Sehän oli ollu aika aktiivinenkin CWU-membu jossaa vaihees. Mä kyselin sit ircis silt et haluisko se miittaa mun kaa mut seki haistatti vaa paskaa takas. Mitähän ihmeen hiekkaa sekin oli keränny pilluunsa saatana. Mä yritin kans irccaa kaikil stadilaisvoittosil channuil et jos niil vaik ois jotaa miittei, mut vittuku ne aina ehti bannii mut sielt ennenku mä edes kuulin mistää miiteist. Vittu mitä ylimielistä paskajengii!! Sit mä koitin privavonkailla kaikkii irccimuijii mun kaa treffeille mut eipä kukaa suostunu siihenkää saatana, vaik dArK sTuFfEr anto mulle käyttöön ne sen massavonkausskriptit ja -botnetit ja kaikki, et softapuoli oli kyllä viimesen päälle skeneuskottava. Mut eipä käyny siitäkään huolimatta flaksi, eli ollaanpa sit vittu yksin koko kesä ja kerätään vaan pulloi saatana!

Yhtenä viikonloppuna mä sainkin sit kerättyy Alppipuistot joltaa kännääjilt varmaan parinsadan markan edest pulloi. Sit ku mä kerroin siit Osmolle nii sehän innostu sit heti ja tuumas et voitas käydä ihan sen kuplavolkkaril joka helvetin mesta läpi ja kerätä sielt putelit talteen. No, eipä niit enää kovin paljoo löytyny, mut safkaa me löydettiin. Yhden K-kaupan takapihan roskis oli ihan täynnä ties mitä juustoo ja banskuu jotka ei ollu edes menny pilalle eikä mitää. Me heiteltiin sit ihan vitullinen läjä kaikkee niist roskiksist meidän volkkarin etukonttiin.

Raimo ja Sirpa oli just sinä viikonloppuna jossaki mökillä jonka ne oli vuokrannu ettei niiden tarviis kattella meitä kaiken aikaa. Ja Jari oli jossain festareilla niin saatiin olla aikalailla yksin sillon. Syötiin aika paljon niit meidän dyykkaamii safkoi mutta aika paljon jäi yli, ja me käytiin sit viel seuraavanaki iltana dyykkaas ja sitä seuraavana. Olihan se ihan kivaa sen pari päivää mitä sitä kesti ennenku Raimo ja Sirpa tuli takas sielt mökilt ja huomas meidän aktiviteetit:

SIRPA: Hei, mitä nää kaikki hienot juustot on tääl jääkaapis? Ei kai noi kaikki meidän oo?

RAIMO: Eipä oo...

OSMO: Meejjän juustoja ne vua on...

RAIMO: Jaa ettäkö teijän juustoja. Ja milläs rahoilla te ootte ne ostanu?

OSMO: Tuota...

RAIMO: Jos teillä on rahaa ostaa tollanen määrä juustoja niin olisko korkee aika maksaa kans vuokrat ja muut kulut?

OSMO: Tuota, öö...

MEKA: Ei me niit ostettu saatana!

SIRPA: No kuka ne sit osti? Joku teidän kaveri vai?

OSMO: Niin, no tuota -

MEKA: Ei niit vittu kukaan ostanu saatana! Jotkut urpot oli heittäny ne vittu roskikseen ja me otettiin ne sit sielt!

RAIMO: KÄVITTE PENKOMASSA TOISTEN ROSKIA!?

OSMO: Ei me toisten roskia kun -

MEKA: Ne oli yhen kaupan roskikses saatana!

RAIMO: Menitte VARASTAAN REHELLISILTÄ YRITTÄJILTÄ NIITTEN ROSKIA!?

OSMO: No eepä niitä kukkaan muukaa olis ennee syönnä -

RAIMO: Kuulkaapas nyt, meijän huushollissa ei mitään laitapuolenkulkijoita katella! Meillä RUOKA OSTETAAN KAUPASTA niinku kunnon rehelliset ja kunnialliset kansalaiset tekee!

SIRPA: Puhumattakaan sit niist kaikist basilleist mitä niis jäteastiois aina on! Myyräkuumetta ja salmonellaa -

RAIMO: Sekin vielä! Nyt, Osmo ja Mika, kuunnelkaas tarkasti: KAIKKI roska-astioista kerätyt tuotteet tulee siirtää VÄLITTÖMÄSTI takaisin roskiin! Ei kyllä tämmönen peli vetele -

SIRPA: Tosson teille jätesäkki...

OSMO: No selevä, myö varmaan sitten erehyttiin tuassiisa siinä mittee tiällä Helsinkissä suap tehä ja mittee ei -

RAIMO: Kaikemmaailman landepaukuille aina pitää kädestä pitäen opettaa kaikki asiat! Ei tietookaan mistään kunnon ihmisen hygieenisestä elämästä -

SIRPA: Hygieniasta puheenollen, eiköhän olis paras heittää koko jääkaapin sisältö samantien roskiin ja pestä ja desinfioida se sitten ihan kunnolla? Kun eihän niist basilleist ikinä tiedä...

RAIMO: Joo, vois olla kyllä parasta. Kuulitteko, Osmo ja Mika, siinä ois teille tän illan tehtävä! Ja JYNSSÄÄTTE SITTEN KUNNOLLA SEN!

SIRPA: Lääkärintarkastuksessakin voisitte käydä että ne tutkii teist ne basillit...

OSMO: No selevä, myö varataan aeka -

MEKA: Ja vitut varataan mitään vaik tollanen vainoharhanen ämmä sanois mitä saatana!

RAIMO: Muistuttasin teitä vielä kerran, että te asutte täällä IHAN PUHTAASTI MEIDÄN MYÖTÄMIELISYYDEN ANSIOSTA eikä teillä oo LAINKAAN VARAA ruveta kritisoimaan meitä ja haastamaan riitaa!

OSMO: Joo, iliman muuta... pitäskö meejjän käävvä nytte viemässä nämä säkit sinne roskikseen?

RAIMO: Onks siinä jo kaikki?

Ja sit me mentiin ulos niitten safkojen kaa, mut mä sain Osmon suostuteltuu siihen et laitetaankin ne sen volkkarin etukonttiin ja mennään vaik huomenna syömään niit jonnekki. Sit palattiin takas ineen jynssäämään sitä niitten jääkaappii puhtaaks niist vitun olemattomist myyräkuumebakteereist. Raimo ja Sirpa tieteski jeesusteli meille siin kaiken aikaa.

RAIMO: Mä oon kuulkaas vähän funtsinu tätä teidän hommaa ja päätyny siihen et meidän on paras heittää teidät helvettiin täst huushollist. Et huomenna ois teidän ohjelmassa sit kamojen pakkaus ja muutto.

MEKA: Minne vittuun me täält lähdettäs?

RAIMO: No menkää perkele soikoon vaik takas sinne Lietevedelle jos ette muuta keksi, ei oo meidän ongelma saatana!

MEKA: MÄ EN VITTU LIETEVEDELLE PERKELE SOIKOON PALAA SAATANA!!

RAIMO: No, vaikka jonnekki muualle landelle sit kuhan meette!

SIRPA: Tääl ois varmaan ihan tääl pääkaupunkiseudulki ihan hyvii skutsei teille jos teillei oo rahaa bensaan...

RAIMO: Sinne vaan risumajaa rakentelee sit jos ei sivistyneen ihmisen elämä maistu, saatana!

OSMO: Minulla iteasiassa olis teltta, voijaan vaikka sitä käyttää...

MEKA: Et kai sä vittu meinaa oikeesti suostuu tollasee ehdotuksee!?

OSMO: No, eeköön myö tämä kesä siellä metässäkkii ihan hyvin pärjättäs. Tulloo halavemmakskii...

MEKA: Mut entäs jos ne soittaa sulle niist duuneist?

OSMO: Ae nii joo, no meellä pitäs varmaannii olla vaekka joku NMT-puhelin sitä varten...

MEKA: Onx meil varaa ostaa sellast?

RAIMO: No mä voin vuokraa teille tota mun Mobiraa...

MEKA: Me tarvitaan kas joku mesta mis me voidaan lataa sitä.

RAIMO: No menkää vaik jonkun kirjaston vessaan latailee, eiköhän niit mestoi riitä.

*TILULILULILU TILULILULILU* (lankapuhelin soi)

RAIMO: Mä voin vastaa, se on kuitenkin mulle.

RAIMO (puhelimessa): Raimo Kärkkäinen. ... Ai, Osmo Kärkkäinen? On hän täällä, hetkinen.

OSMO: Minnuuko ne kyssyy?

RAIMO: Joo...

OSMO: Seleväpä homma... ... Osmo Kärkkäenen puhelimessa. ...

Siel oli joku pomo jostaa firmast minne Osmo oli soitellu. Se oli jossaa kesämökil ja halus Osmonkin sinne grillailee makkaraa ja jutskaileen jostaa duunikuvioist. Mielellään jo samana iltana, kuulemma ilmasta viinaaki ois tarjolla. Osmo sit tapansa mukaan jahkaili siin puhelimes jonkin aikaa mut suostu sit lopulta lähtee sinne. Ja mä vaadin kans päästä mukaan, jos se vaik ottas mutki vaik vittu palkattomaks harjottelijaks tai jotaa.

Se mökki oli jossaa Porvoon suunnal ja varmaan vähintään yhtä öky mitä se Jokisen mökki Hautataipaleel. Osmo oli tieteski laittautunu viimesen päälle edustavaks ja ottanu messiin kaikki todistuksensa ja sen sen ite rakentaman OsmoTron-tietsikan. Ja kyllähän niillä juttuu piisas. Elektroniikast ja radioist ja meidän elämäst landel ja silleen. Grillattiin sit niit meidän dyykkaamii possunpaloiki ja syötii juustoi ja kaikkee ennenku ne menee oikeesti vanhaks. OsmoTron otettiin kans esille ja kyl se pomo siin ihan mielissään katteli niit sen kytkentöi, varsinkin kun se sen firma oli just joku elektroniikkasuunnittelupulju.

Boozailtiin sit koko yö siinä ja oli oikeestaan ihan kivaa ottaen huomioon et ne oli vittu jotaa yli kolmikymppisii ukkoi kaikki. Ja se pomo lupaili meille vaik mitä ja meidän tulevaisuus alko näyttää jo tosi valosalt. Mut sit aamul krapulois se olikin sit sitä mielt, et Osmon pitää opetella C-kieli ennenkun se voi antaa sille sen puljust minkäänlaist duunii, kun suurin osa niiden hommist on jotaa "sulautettui järjestelmii" ja niiden koodailuu C:llä. Osmo kyl yritti todistella et se on valmis tekee kaiken assyl ja paljon laadukkaampaa jälkee mitä kääntäjät tekee, mut se pomo valitteli että taloudelliset realiteetit sitä ja tätä, ja C:llä saa samat hommat valmiiks kymmenen kertaa nopeemmin.

Osmo yritti kans neuvotella sen pomon kaa et me voitas hengailla siel mökil vaik vähän pitempäänki, mut ei se suostunu. Mut Raimon kaa se sai neuvoteltuu sellasen sopimuksen et me saadaan käydä sen luona päivällä "duunis" (eli opettelemas C:tä) kunhan syödään ja nukutaan jossaa skutsiteltas. Sirpa tosin olis halunnu et me suunnilleen desinfioidaan ittemme joka kerta ettei meidän mukana tulis mitää "skutsibasillei" mut onneks Raimo sai taottuu vähän järkee sen päähän.

Mua ei siinä vaihees kiinnostanu enää vittuukaan tsiigailla Raimoo tai Sirpaa tai edes vittu Osmoo, ja mä sanoin sit niille et nyt mä meen jonnekkin istuun ihan yksikseni ainaski iltaan asti. Mut sit ku mä olin lähdössä nii mä huomasin et MUN PAPPATUNA OLI VITTU HÄVINNY JONNEKKIN SILLÄ AIKAA SAATANA! JOKU MULKKU OLI PÖLLINY SEN!! VOI VITUN VITUN VITTU!!!

Mä lähdin samantien talsiin kyttäasemalle tekees rikosilmoituksen ja vittuilees kytille mut eipä siit mopost kuulunu koskaa enää mitää sen jälkee. Saatanan helvetin perkele! Mun koko vapaus oli mennyttä!

Seuraavat pari viikkoo olikin sitten ihan helvetin vittumaisii. Koko ajan oli se vitun Osmo vieressä eikä sitä päässy minnekään karkuun. Ja se kuorsas siel teltas ihan vitun lujaa. Ja välillä piti vesisatees pystyttää sitä telttaa eikä tietenkään saatu nuotioo syttyy nii piti sitten vaan syödä raakana kaikki dyykkisafkat. Ainoo syy mikä sai mut jaksaan elämäs eteenpäin oli se et kohta ois Boozemblyt. Siellä toivottavasti ois edes jotaa kunnon skenejätkii ketkä tajuis mun ahdingon.

««-  · CWU MEMOiRS 0x91 ·  nExT cHApTeR -»»