««-  · CWU MEMOiRS 0x93 · -»»

==========================================================================
0x93  -  Helsinki  -  mR.mEgAsTuFf  -  1997-09  -  227 lines
==========================================================================

Oli kyl ihan vitun jees päästä Boozemblyille. Mun elämä oli ollu kuukauden ajan sen verran kusista helvettiä että mikä tahansa breikki siihen oli pelkkää plussaa. Siihen vitun Osmoonkin oli ehtiny jo kyrpiintyy ihan totaalisesti kun oli kaiken aikaa pitäny elää sen vieres saatana.

Osmo ei ilmeisesti ollu kyrpiintyny muhun ihan niin paljoo, kun se ois halunnu et me pystytettäs meidän leiri sinne jonnekki sinne Messukeskuksen viereiseen skutsiin mut mä sanoin sille sit tiukasti et PYSY VITTU KAUKANA EDES TÄÄ VIIKONLOPPU! Se lupas sit laittaa teltan jonnekki Keskuspuistoon ja sano et sinne saa tulla millon vaa jos tarvii yösijaa tai jotaa, ja näytti kartastaki sen mestan. Mä kieltäydyin tarjouksest "kohteliaasti" ja sanoin et kyl täs on partyil ennenkin pärjätty ilman aikusten jatkuvaa hyysäilyy saatana.

Mä siis tosiaan menin ihan vaan Boozemblyille, ite Assyt ei mua kiinnostanu paskan vertaa. Enkä ollu ainoo! Assyt oli sen verran alkanu jo menettää skenen arvostusta kaiken kaupallisen urpoilunsa ja lamerinhyysäilynsä takii. Abduistakin oli tullu jo ihan vitullinen Quake-lameuden singulariteetti, joten Assyt on varmaan tätä nykyä jo monta kertaa infernaalisempi. Kuulin kans vähän juttuu et se meidän kylän Quake-lamerien CLAN ZERO ois Assyilki järkkääs jotaa Quake-kompoo, et PITÄKÖÖT TUNKKINSA SAATANA! Yhdes vaihees mä näinkin sen vitun Mikaelin ja Hencan siin jossaa Messarin pihas. Hyi saatana mikä ummehtunut lamerinlöyhkä niist levis, onneks ne ei nähny mua! Mikaelii pitää kuiteski tosiaan ruveta nyt varoo kun sekin kuulemma asuu nykyään jossaa Stadis tai Espoos tai jossaa.
Ekat jätkät ketkä mä tunnistin siel koriskentäl oli CYRBiONilaisii, jotka tieteski rupes heti vittuilee mulle ihan täpöl siit miten paskat partyt ne meidän Generator'96:t oli ja miten vitun lame gruuppi CWU on. Mä huusin sit niille takas et vittu mä oon kärsiny ihan saatanasti tääl Stadis asumisest, ja vuodatin niille viel ihan vitulliset horrorstoryt mun ja Osmon skutsileireist ja Raimost ja roskisten tonkimisest sun muist. Ne oli sit vaan kylmästi sitä mielt et ihan hyvä rangastus tollaselle lamerille, mitäs on niin vitun lame. Vittu mitä empatiakyvyttömii mulkkui saatana!

Sit vähitellen sinne alko ilmestyy vähän enemmän jengii pk-seudun ulkopuoleltaki. Niinku ne kaks HORiGON partyjenpilaajakusipäätä. Mä huusin niillekki ihan vitusti. Ja sit tuli MAHTIlaiset sielt Vuolenkosken landelt sil niiden rähjäsel pakul. Ja jotain Doomrapers-jätkii ja jotaa vitun ylimielistä Amiga- ja C64-skenee, ja sit joku ELCissä oleva Gatenet-lameri ja joitaki niit Joensuun palottelumurhapartyn järkkääjägruuppei niinku Cobravision ja O'Gasp.

Aluks mä vaan vittuilin kaikille ja pummasin niilt kaljoi ja kiljui, mut sit vähitellen joillaki jätkil alko ruveta herään sympatiat mua kohtaan kun mä kerroin mun kärsimyksist. Varsinkin Porkkala/MAHTI tuntu ihan tosissaan samaistuvan mun elämään ja me jutskattiin aika pitkään, ja sit siihen sekaan tuli muitakin MAHTIlaisii ja jotain vanhempiikin skenerei niinku Lazercode/CGK ja se Encroachmentin Atari-jamppa, olikohan sen handle Noletz.

Porkkalan mielest se CYRBiONin paskantärkeitten kompovoittajien käytös oli ihan vitun lapsellist, ja Lazercodekin oli samaa mielt. Se sano et skenerit on aika usein nuorempana tollasii et ne antais lamerien vaik kuolla talvella hankeen lameutensa takii, mut sit kun tulee kokemusta vähän enemmän niin ne tajuu sit mitä on SCENESOLIDAARISUUS. Eli vaik ois miten vitulliset gruuppisodat tai konesodat päällä nii skenedude kyl pelastaa skeneduden. Sitä Noletziakin oli kuulemma joku Amiga-jätkä auttanu joskus ysikolme vaik Atari- ja Amiga-käyttäjät on keskenään ikusii verivihollisii. Mä en kyl tiedä tajusinks mä tota konseptii ihan täysin mut ainaski se tuntu jotenkin lohduttavalt.

Jossain vaihees alko sit ihan vitullinen kaatosade mut mä en muista siit enää kauheesti kun mä olin niin kännis niist mun saamist scenesolidaarisist viinahuikist. Mut seuraavana aamuna mä heräsin sit jostain puskasta ihan vitun kylmissään, nuhasena ja krapulaisena. Oli kyl paskin olo IKINÄ.

CGK:n grillikin oli sammunu, mut sen ääres oli kuiteski jokunen skeneri istumas. CGK:sta oli Datapimp viel pystys, ja sit Soviet Designsin Grimson oli kans boozaillu sen kaa koko yön. Ja sit seuraan oli liittyny K75 joka oli kuulemma käyny himassaan yöpyys ja oli tullu ihan vitun suihkunraikkaana koodijumalana sinne istuskelee. Ne anto mulle sit jotaa takkii sun muuta lämmikkeeks ja Datapimp laitto grilliinkin uudet hiilet ja tulet et voisin lämmitellä sit sen ääres.

Me jutskattiin siin sit jonkin aikaa sit siit scenesolidaarisuudest mitä mä olin jääny illal funtsii. Ja sit se K75 yllättäen tarjos mulle mahdollisuutta mennä sen himaan lepäilee! Kai mä sit näytin niin säälittävält et tarttin sitä scenesolidaarisuutta. Mä olin sit ihan mega-super-kiitollinen sille ja kyselin viel et voisinx mä punkata sen luona vielä pari päivää lisääkin jos tuntuu silt, kun mullei oo mitään kunnon mestaa minne mennä täält. Ja se suostu!! Jess!!!

Eipä siinä aamul oikee muutakaan tekemist ollu, niin me mentiin sit sinne K75:n kämpille samantien. Se asu siin Pasilas jonkun vajaan parin kilsan pääs. Se anto mulle sen vara-avaimen ja jätti mut koisaileen sen petiin. Ei juma, kylläpä tuntu ihan vitun pehmeelt ja lämpöselt niiden telttailujen jälkeen! Mä nukuin sit siin jonnekki alkuiltaan asti ja läksin sit virkistyneenä käppäilee takas Boozembly-mestaa päin.

Siel olikin jo kaikenlaist skenee, illan mittaan viel enemmän kaikkii gruuppei mitä aikasemmin. cYbOgAnG oli kans mestoil, ja se Joensuun vitun turha Dimensions Crew ja aika paljon jotaa gruuppei mitä en ollu nähny missään partyil aikasemmin. Mut CWU:st ei ollu siel ketää muut ku mä. Kellään muul ei kuulemma ollu rahaa eikä kiinnostusta tulla paikalle, ja niil oli muuteski elämät täynnä kaikkee muka kauheen paljon tärkeempää niinku jotkut vitun heteroseksisuhteet ja Frontlinen messuilun elvyttäminen. Vittu se kannu on kuollu jo, ei sille kande duunaa enää mitää saatana!

Kompoi ois kans ollu jossain vaihees mut mua ei ois voinu vähempää kiinnostaa ne. Vaik muutamat jäbät kyl tarjoutu järkkään mutkin ineen, irrotteleen omii rannekkeit vaseliinil ja ties mitä, nii mä olin tiukkana. Mitkään vitun Assyjen paskakompot EI KIINNOSTA, PISTE!

Eikä sinne kuulemma ois tosiaankaan kantsinukkaa mennä. Oli kuulemma joku vitun WINDOWS DEMO COMPO johon oli saatu peräti oikein YKS ENTRY. Ja järkkärit oli kuulemma pakottanu kaikki aplodeeraamaan sille oikein etukäteen kun siihen oli muka panostettu niin sikapaljon vaik se oli kuulemma joku ihan susiruma 3D-flyby jossa ei ollu edes mitää effui. Vittu taas nähdään mitä siit tulee kun joku vitun Micro$oft pääsee dollareineen määräämään millasii kompoi partyil pitää olla, SAATANA! MÄHÄN EN TOLLAST TOIMINTAA VITTUSOIKOON TUE EDES MUN LÄSNÄOLOLLA!!! REAL_SCENE ON ITSENÄINEN JA PYSYY SELLASENA SAATANA!!!

Jossain vaihees lauantaina herra turvallisuuspäällikkö INFRA tuli sit Messarin pihalle kyttäilee taskulamppunsa kaa ja rupes sit yhtäkkii systemaattisesti repiin rannekkeit pois kaikilt jotka boozaili siin parkkiksel. Kun kuulemma se oli viel Assyjen aluetta jossa päti ne alkoholikiellot. Vitun natsi keksii sääntöjä päästään ihan vaan muitten kiusaks saatana! Ton jälkeen mä vittu lupasin et EN TUU IKINÄ HANKKIIN YHDELLEKKÄÄN ASSYILLE LIPPUU, PERKELE SOIKOON! Jotkut puhu et ens vuonna varmaan pitää siirtää Boozetki sielt koriskentält jonnekki vitun skutsiin ettei INFRA takuulla löytäs sinne edes taskulampun kaa.

Oli oikeestaan ihan kivaa vaik oliki ihan vitun paskat olot välil ja varsinkin jälkeenpäin. Aika känniin mä pääsin siel kaikkina iltoina toistenki viinoist, nii ei tarvinnu omii. Viimesenä yönä mä läksin K75:n kämpille koisaileen joskus lähempänä aamuviittä ja se oli tehny mulle sinne keittiöön valmiiks jotaa voileipiiki, voi vitsi! SCENESOLIDAARISUUS 4EVAH!

Mä nukuin sit jonnekki iltapäivään asti. K75 oli heränny jo joskus aamulla tsiigaileen Amiga- ja PC-demokompot ja palkintoenjaon mut mä en ollu heränny edes sen kolisteluihin. Se oli sit jättäny keittiön pöydälle jonkun lapun et kompot ja palkinnot näkee telkustaki jostaa kaapelikanavalt mut ne oli jo ohi sillon eikä mua siltikkää ois kiinnostanu ne paskan vertaa. Kaikki assydemot on aina jotaa ylihiottuu paskantärkeetä crowdpleaser-sontaa. Yritetään vedota Quake-lamereihin jollai tyylittömil vektoriroboteil et niilt sais votei, ja unohdetaan kunnon perinteiset skenearvot ja effuestetiikat kokonaan! Vittu jos mä haluisin nähdä jotaa lamereihin vetoovii vektorirobottei nii mä pelaisin sitä vitun Quakee saatana.
No, partyt oli ohi. K75 tuli jossain vaihees himaan, oli saanu 4K-intron kakkospalkinnoks jonkun sinisen multimediahiiren. Mä jäin sit sen luokse budjailee viel "muutamaks päiväks" kun kerta oli mulle Boozeilla luvannu et pääsen. Ihan ihmejätkä se kyl oli, mut en valita. Ihan vitun innokas siivoileen mut sehän ei mua haitannu ku ei mua vaatinu osallistuu. Jotenkin mä rupesin tajuu sit paljon paremmin sitä miksei se oo suostunu menee mihinkään gruuppiin vaan teki aina kaiken ite. Arkipäivisin se kävi jossain koodausduunis nii mä sain sit olla aika yksin, tsiigailla sen kaapelikanavii ja roikkuu sen Pentium-peeseellä irkis. Sil oli siel kiintee netti jollain kaapelitelkkuverkkuun kytketyllä "kaapelimotulla" vai mikä olikaan, ja se oli sen verran supernopee et must tuntu et mä hukkaan ties mitkä tsäänssit sillä et mä vaan irkkaan, mut emmä sillon jaksanu duunaa mitää muutakaa.

Ulkona mä en jaksanu moneen päivään käydä ku mä olin niin flunssas ja kuumees. K75 piti kuiteski must hyvää huolt, teki mulle lämmint mehuu ja tilas pizzaakin. Yhdes vaihees mä sit ilmottelin Ritulle ja Raimolle (ja niitten kautta Osmolle) mun uuden osotteen ja puhelinnumeron, jos niillä ois vaik jossaa vaihees mulle jotaa asiaa.

Sit yhtenä päivänä tuli Ritult soitto et mulle oli tullu Lieteveden osotteeseen Vantaan ammattiopistolt joku kirje et mä olin päässy sinne jonnekki vitun pintakäsittelylinjalle. Okei, ei muuta ku sit seuraavana päivänä Hiekkaharjuun ilmottautuun niitten opintotoimistoon. Voi vittu mikä mesta, ja vittu miten urpoo liimanhaistelijaporukkaa KAIKKI mun koulukaverit oli! Mut mä yritin olla ainakin sen ekan päivän ihan kiltisti siel enkä ruvennu vaahtoomaa niiden junttiudest.

Siin kulu sit pari viikkoo ja K75 alko kyllästyy muhun ja mä siihen. Me ei enää laitettu yhteistä safkaa ja muutenki meil oli kaikkii riitoi kaikist pikkuasioist. Sit mä tuumasin et mun ois ehkä paras hankkii ihan oma solukämppä. Vittu et siinäki oli tappelu, kaikenmaailman kaavakkeita piti täytellä ja soitella jotaa raivopuhelui ties minne. Joku vitun takuuvuokrakin ois pitäny maksaa eikä mulla tosiaankaan ollu sellaseen varaa, mut K75 onneks sai lainattuu mulle sen verran et mä pääsin vittuun sielt sen nurkist.

Se olikin sit sellanen lepposa kuuden hengen solu, ja mä olin tieteski sen kuudes asukas. Mun kämppiksinä oli joku sellanen tosi stereotyyppinen liimanhaistelija-pensalenkkari, ja sit joku aivovammasen olonen pilottitakkiin pukeutunu kuulapää, joku pitkätukkanen kannabisnarkkari, joku vitun ruma somalipakolainen, ja viel joku tosi epäilyttävän olonen ryssä tms itämafian tsernopyylmutantti. Ne kerto nimensäkki jossaa vaihees mut enhän mä niit muistanu, mieluummin puhuttelin niit ain vaan haukkumanimil. Ja niiden kaa ois sit pitäny viel yrittää jotenki elääkki, perkele. Mä vannoin et mä pysyn vittusoikoon vaan mun omas kopis enkä tuu sielt ulos muuten kun EHDOTTOMAN PAKON EDESSÄ!

Enkä mä jaksanu mennä sinne kouluunkaan enää parin päivän jälkeen tsiigaileen mitää aivotont roskasakkii. Pääasia et mul oli nyt vittu oma soluhuone ja opintotuet ja asumislisät juoksemas, niin et mä pystyin oleen ihan TOTAALISEN YKSIN vaik mont päivää putkeen. Mä ostin sinne paljon sipsei ja muut safkaa et tarviis avata mun ovi mahdollisimman harvoin.

Osmo toi mulle sinne mun kämpille sit Raimon häkkivarastost mun peeseen ja jotaa muut stuffii et ois jotaa muutaki tekemist ku syljeksii kattoon. Ja sit mä järkytyin kun se kysy IHAN TOSISSAA et voisko SEKIN VITTU MUUTTAA SINNE SAMAAN SOLUKÄMPPÄÄN!!! MÄ HUUSIN SILLE ET VITTU SOIKOON ET, MEE ETTII OMA KÄMPPÄ JOSTAA TAI MUUTA VAIK TAKAS LIETEVEDELLE SAATANA!! Mut se sano et ois helpompi et se vois asuu väliaikasesti munkaa ku ois helpompaa ku siel teltas, ja sitäpaitti sil oli duuniiki nyt. Mä vaan raivosin sille takas et HOIDA VITTU OMAT ASIAS IHAN KESKENÄS!

Mä raivosin niin kovaa et kämppikset tuli uhoilee meille. Sit me mentiin Osmon kaa mun huoneeseen ja laitettiin ovi lukkoon, mut se kuulapää hakkas sitä ovee pesismailal viel jonkin aikaa sen jälkeen. Sit mä sanoin Osmolle et jos sä IHAN OIKEESTI luulet et kestät tätä menoo niin vittu TUU VAAN, mut mä en sit takaa et sä pysyt hengis tai mitää. Mut ehdoks mä asetin et hankitaan joku vuokrayksiö tai -kaksio NIIN PIAN KUN VITTU VAAN IKINÄ ja lähdetään täst mestast VITTUUN heti kun avaimet on käsis!

Osmo oli siis tosiaan saanu sen C-kielen opeteltuu ja saanu sen duunin sielt KJM-Systemssilt. Se halus kuiteski säästellä palkkoi ja maksaa eka Raimon velat veke ja vaik mitä ennenku edes miettii minkään kämpän vuokraamist. Mä huusin sit sille et VITTU SOIKOON meidän YKKÖSPRIORITEETTI on nyt muuttaa täält vittuun ja fyrkat laitetaan ihan ekana siihen, vaik jouduttas näkee nälkää sen takii saatana!!

Mä käskin sitä lainaa sitä fyrkkaa vaik jostaa tutuilt ja frendeilt tai vaik vittu pankist, mut me ei vittusoikoon ruveta venailee mitää kolmatta palkkapäivää ennenku päästään muuttaan. Soittelis vaik Hirvosille tai jollekki radioamatöörikavereilleen saatana, niil luulis olevan ihan hyvin jossaa säästötilil joku kymppitonni vipattavaks. Se lupas HARKITA asiaa. Mä sanoin sille sit et parempi harkita ihan vitun nopeeta tai lähdet takas sinne Keskuspuiston skutsiin telttaileen SAATANA!

««-  · CWU MEMOiRS 0x93 ·  nExT cHApTeR -»»