««-  · CWU MEMOiRS 0x72 · -»»

--==oO==-- cHAOS wORLD uNKNOWN -[]- history file #0x72 --==Oo==--

date .......... fri 1996-06-14 at 12:10

location ...... cwu real-life hq (hoenttoelae)

present ....... kHanatik / cwu
		wHitedodge / cwu
		wArlord / cwu
		nEopardy / cwu
		mR.mEgAsTuFf / cwu

--==oO==-- --==Oo==-- --==oO==-- --==Oo==-- --==oO==-- --==Oo==-- 

== Lehtijuttu ==

"MIKA TOSSAVAINEN, 14 VUOTTA: MINÄ OSSOON JO KAEKEN"

Syrjäisellä Hautataipaleen kylällä ei mopon pärinä kuulu eikä kilju käy. Kylä ei ole kuitenkaan täysin kuollut, sen nuoret vain ovat keskittyneet ATK- peleihin pahanteon asemesta. Ja voittivatpa pojat viikonloppuna peräti ATK:n mestaruuskilpailun.

Nuoret ATK-mestarit aikovat seuraavaksi hankkia kylän ensimmäisen Internet-yhteyden. Surfaustaitoa tarvitaan ATK-kilpailuissa, joihin kävijät tuovat omat päätteensä ja surfaavat läpi viikonlopun. Lisäksi kilpaillaan näppäilynopeudessa ja tietenkin Doom- pelissä. Poikia eivät surfaus ja näppäily kuitenkaan niin paljoa kiinnosta kuin pelit, koska ne ovat vielä "aekusten juttuloeta", kuten 14-vuotias Mika Tossa- vainen sanoo elävällä peräsavolaismurteellaan.

Kylälle oma Nokia

Aikuisena Mika aikoo ruveta asentamaan lypsytieto- koneita. Ritu-äiti uumoilee, että lypsytietokoneista voisi nörttipoikien käsissä tulla jopa Hautataipaleen oma Nokia.

Poikien suosima tietokonemerkki on Commondore, kuten kaikilla muillakin lapsilla. Sen ääressä Mikakin on oppinut kaiken, mikä ATK:ssa on opittavaa. "Minä ossoon jo kaeken", heläyttää Mika kimeällä nörtinäänellään.

ATK-nörttiyteen kuuluvat kimeän äänen lisäksi ehdottomasti silmälasit, jotka ovat pojille hyvin rakas asia. Mika aikoo kehittää näköään nörttimäisempään suuntaan istumalla mahdollisimman lähellä näyttöpäätettä. Voi, kunpa kaikki nuoret olisivat niin kilttejä ja tunnollisia kuin Hautataipaleen ihanat ATK-pojat!

Kuvateksti: Nörttitoverukset Mika Tossavainen ja Jussi Hirvonen eivät tytöistä välitä. Commondore-tietokone on paljon kiinnostavampi.

== Hönttölä ==

mR.mEgAsTuFf: VOI VITUVVITUN PERKELEEEN HELVETTI SAATANA!!!

wArlord: PERKELEEN HELEVETIN PERKELE!!!

mR.mEgAsTuFf: SAATANAN SAATANAN VITUNPERKELE!!!

kHanatik: Julkisuudenhallintamme todellakin epäonnistui perusteellisesti.

mR.mEgAsTuFf: Ja kenenkähän takii? JÄTKÄ VASTAILI AULIISTI KAIKKIIN SEN HORON KYSYMYXII EIKÄ EES VITTUILLU TAKAS!!

wArlord: Eeköhän syynä ennemminnii ollu se kun jätkä ite suututti sen vänkyilyllää...

mR.mEgAsTuFf: JA VITUT! MÄ TEIN VAAN SAMAN MITÄ KUKA TAHANSA ITTEÄÄN KUNNIOITTAVA SKENELÄINE OIS TEHNY!

nEopardy: Aikusten mielestä se kait oli ihan hyvä haastattelu. Että ehkä se kuitenkin yritti parhaansa -

mR.mEgAsTuFf: Joo, varmana yritti, JOKA VITUN LAUSE NII TÄYTTÄ VITTUILUU ETTEI ITEKKÄÄ OLTAS PYSTYTTY TÖRKEEMPÄÄN!

kHanatik: Otaksun, että artikkelin tarkoitus oli tehdä vanhempamme tyytyväisiksi mutta samalla loukata meitä mahdollisimman verisesti.

mR.mEgAsTuFf: Joo, mustki vähä vaikuttaa... "Aikuisena Mika aikoo ruveta asentamaan lypsytietokoneita"...

mR.mEgAsTuFf: ET EI TOSIAANKAA VAIKUTA MILTÄÄ HYVÄNTAHTOSELT TIETÄMÄTTÖMYYDELT! SE VITUN LUTKA VETI TAHALLAAN KAIKEN NIIN VÄÄRIN KU VAA PYSTY!!

nEopardy: Niin, no kyllähän tuossa joitakin semmosia aika vittuilulta kuulostavia kohtia on...

mR.mEgAsTuFf: Joo... "Mika aikoo kehittää näköään nörttimäisempään suuntaan istumalla mahdollisimman lähellä näyttöpäätettä ja koulukirjaa"...

nEopardy: Joo, no etenkin tuo.

mR.mEgAsTuFf: ME EI VITTU PUHUTTU MISTÄÄ RILLIEN VAHVUUKSIST YHTÄÄ MISTÄÄ!! SE KEKSI KOKO TON JUTUN OMASTA PÄÄSTÄÄN IHA VAA VITTUILLAKSEE!!!

wArlord: Luulempa että vaekka myö oltas itenkä mietitty valamiiks jottae kansantajustuksia sille tae näytetty demoloeta, nii tuskimpa olis aattanna.

kHanatik: Kyllä, hän olisi luultavasti kirjoittanut samanlaisen jutun riippumatta siitä, mitä olisimme hänelle sanoneet.

wArlord: Pitäsköhän sitä lähettee niille joku oekasupyyntö? Minun isäpappahan voes kanssa vähän jyrähtee että varmasti julukasevat sen...

kHanatik: Tämä olisi aiheellista. Mutta mielestäni pelkkä oikaisupyyntö ei riitä, vaan meidän on kompensoitava vahinko myös omilla teoillamme.

wArlord: Ja mitäköhän ehotuksii sinulla olis tähän?

kHanatik: Mielestäni meidän olisi aiheellista paljastaa pimeä puolemme julkisuuteen, mielellään mahdollisimman shokeeraavasti.

wArlord: No voe helevetinkuustoesta sinunnii kanssa! Tämäkö sitten muka saes immeeset arvostammaan meitä enemmän?

kHanatik: Uskon, että tämän lehtijutun ja tulevan skandaalijutun ristiriidat neutraloisivat toisiinsa, jolloin maineemme puhdistuisi.

wArlord: Aeka teoreettiselta minusta kuullostaa...

wHitedodge: Minusta se kuulostaa aivan realistiselta!

wArlord: Mittää realismii nähnykkää. Yrittäkkeehän aluks ies huomioejja se että mitenkä eri juorut levvii ihan eri tavalla...

wArlord: Ee kettään kiinnosta joku Perä-Savon Uutisten "tietokonenörtit sitä ja tätä" -juttu, eihän siinä ou ies meejjän hantleja...

wArlord: Mutta jos vihjastassii suatanampalavonnan suuntaan nii varmana suatas kaekki iltalehet ja seiskat het kimppuun!

kHanatik: Hyvä huomio. Shokkijutun aikaansaaman kompensaation määrä olisi täysin epäsuhtainen verrattuna alkuperäiseen vahinkoon.

mR.mEgAsTuFf: Ehkä meidän ois paras nyt varmistaa enssijasesti se ettei meidän maine skeneläisten ja yläasteelaisten keskuudes pilaannu...

wArlord: No, skenemaeneeseen tuo paekallislehen juttu tuskin vaekuttoo mitenkään ellei joku Perä-Savon aluveella asuva huomoo sitä...

wHitedodge: Mutta mitäs jos huomaa? Ja vaikka kirjoittaa sen tekstitiedostoksi ja uppaa sen kaikkiin skenepurkkeihin!

wArlord: No sitten on vähän erj asia.

mR.mEgAsTuFf: Eiköhä tollane filu vittu nuketettas joka mestast saatana? Ei kukaa usko et mikää lehti on oikeesti pystyny julkasee tollast paskaa...

wHitedodge: Mutta entä jos mukaan pakettiin skannaisi kuvan siitä lehtijutusta?

mR.mEgAsTuFf: Ihanku sitäkää ei pystys feikkaa. Sitäpaitti kuka vittu imuttas vapaaehtosesti jonkun monisatakilosen skannin jostaa vitun lehtijutust!?

kHanatik: Todellakin. Sitäpaitsi MAKARON.RIP:kin on jo nuketettu monesta purkista, koska fileopit ovat pitäneet sitä huijauksena.

wArlord: No eeköhän ne siellä Dark Holessa nuketa aeka herkästi muutennii kaeken CWU-kamiksen ku se on aena niille "capturepaskoo"...

kHanatik: MAKARON.RIP olisi kuitenkin tärkeää saada levitettyä kaikkiin skenerelevantteihin BBS-järjestelmiin, IRC-kanaville ja newsgrouppeihin.

mR.mEgAsTuFf: Joo ja jos jos se deletoituu nii vittu NII UPATAA SE JOKA VITUN FILE- JA MESSUAREALLE NII MONTA KERTAA UUSIX ET KAIKKI EHTII NÄKEE SEN SAATANA!

wArlord: Joo. Ja kuha kaekki on nähny sen niin sen jäläkeen ee kukkaan enneee ottas mittää Perä-Savon Uutisten juttuu tovesta.

nEopardy: Internettiin levittelyssä kannattas vaan pittää varansa, kun nykyään jotkut uutistoimittajatkin saattaa käyttää sitä...

wArlord: Joo, ehkä parempi pittää purkeissa se kamppanja ettei vahingossakaa kukkaa toemittaja niä.

mR.mEgAsTuFf: Joo, eiköhä se riitä ihan hyvin skenemaineen korjaamisee. Mut entäs meidän maine meidän skoles?

wHitedodge: Uskon, että se hoituisi parhaiten hyökkäämällä sinne rippileirille!

wArlord: Elä hele-

kHanatik: Todellakin! Sellaisen hyökkäyksen jälkeen kukaan siitä kuullut tuskin yhdistäisi meitä ensimmäisenä minkäänlaiseen nörttilameriuteen -

wArlord: MITTÄÄ PERKELEE HENKIHYÖKKÄYSTÄ EE VITTUSOEKOON TEHÄ!

wArlord: Aekuset on just oppinna arvostamaan meitä ies vähän ja sitte myö pilattas se het jollakii suatanampalavonnanhajusilla rötöksillä!

nEopardy: Joo, minunkin mielestä meijän pitäs etenkin olla varovaisia kaikessa minkä jotkut saattaa yhistää Wampiressiin...

wArlord: Joku raktorin tae venneen varastaminennii olis parempi jekku, ku monet aekusettii on tehnä sitä nuoruuvvessaan.

wArlord: Mutta kaekemmualiman suatanampalavonnat ja huumeet ja roolipelit ja semmoset on semmosta mittee aekuset ee ossoo muuta ku kaahistella.

kHanatik: Sinun ei ole mikään pakko osallistua hyökkäykseen. Aiomme wHitedodgen kanssa kuitenkin suorittaa sen kaikesta huolimatta.

wHitedodge: Todellakin!

wArlord: No perkele. Entäs jos minä luppoon soettoo polliisin sinne?

kHanatik: Se vain pahentaisi mainitsemaasi ongelmaa. Emme sitäpaitsi aio paljastaa hyökkäyksemme ajankohtaa etukäteen.

wArlord: No ehkä sille polliisille voes soettoo ennaltaehkäsevästikkii, että ottoo teejjät talteen ennenku -

mR.mEgAsTuFf: MITÄÄ VITU KYTTII EI NYT SOTKETA TÄHÄN!

kHanatik: Ei todellakaan. Eikö tarkoituksesi sitäpaitsi ollut pitää meidät mahdollisimman kaukana saatananpalvontajulkisuudesta?

wArlord: Niin, no -

mR.mEgAsTuFf: Eiköhän me pidettäs toi iha vaa nuorison sisäsenä juoruna saatana.

wArlord: No tehkee sitte miten halluutte suatana! Tuskimpa minä sitä voen estee jos out jo piättännä...

nEopardy: Minäkin luulen ettei kHanatikia saa yhtään mitenkään perumaan päätöstä jonka se on tehny.

wHitedodge: Eikä minua!

wArlord: No, ehkä minun on paras iha vua kertoo isäukolle että jos lehteen meinoo tulla joku juttu niin jyrähtee niille että jiäp tulemati...

kHanatik: Tämä olisi ehkä tervetullein kontribuutio tähän projektiin sinun taholtasi.

wArlord: Parempi olis kuitessii ettei suututettas kettää. Eekö ne aekusettii jo ehottanna että meejjän pitäs pelastoo Lietevvesj?

kHanatik: Se olisi local-lamerointia.

mR.mEgAsTuFf: No nii just! Ja tää paskakylä ei muutenkaa ansaitse meilt paskan vertaa tukee VARSINKAA SEN VITUN LEHTIJUTUN JÄLKEE!!

wArlord: Se toemittaja olj kyllä Pielaveiltä... helevetin pielavetiset yrittää tuhota Lietevvein -

mR.mEgAsTuFf: NO VITTU IHAN SAMA ONX SE LIETEVESI VAI PIELAVESI VAI KIURUVESI, SAMAA VITUN PASKAA KAIKKI NÄÄ KAIKKI TUPPUKYLÄT SAATANA!!!

wArlord: Mutta entäs ku myö luvattiin Vornas-Heikille ja Mehtäpukillekkii? Onko sekkii teejjän mielestä -

mR.mEgAsTuFf: VITTUUN VORNAS-HEIKKI! TÄÄ PASKAKYLÄ EI ANSAITTE MEILT YHTÄÄ MITÄÄ!!

kHanatik: Näille entiteeteille antamamme lupaus liittyy paikkakunnan elitekerroksen jatkuvuuteen, ei lamerikerroksen.

kHanatik: Velvollisuutemme on jatkaa Lieteveden tietäjäperinnettä siirtämällä cULT oF pOWERilta saamamme mandaatti eteenpäin, ei miellyttää aikuisia.

wArlord: No eeköhän se nuorisonnii pärjeeminen aeka paljon riipu aekusten pärjeemisestä. Varsinnii jos kaekki muuttaa poekkeen -

mR.mEgAsTuFf: Ja vittu onkohan noist alempien luokkien lamereist yhtää mihkää ees. Yksii vitun Windows- ja Quakekakaroita kaikki...

kHanatik: cULT oF pOWERkin joutui valitsemaan meidät huolimatta PC-lameudestamme, koska parempaa materiaalia ei nuorisossa ollut tarjolla.

wArlord: No eekö meestä kuitennii tullunna ihan keleposa ruuppi siltikkii?

kHanatik: Se vaati cULT oF pOWERilta hyvin runsaasti työtä.

wHitedodge: Ja meiltä myös!

mR.mEgAsTuFf: Mä vähän luulen ettei nykylamerien koulutus oo sen arvosta. Parempi vaa varmistaa meille iivölit feimit et ne pysyy tarpeex kaukana meist.

kHanatik: Toisaalta epäilyttävä maine saattaa myös nimenomaan herättää niiden tulokkaiden kiinnostuksen, joissa on potentiaalia.

mR.mEgAsTuFf: Nojoo, Coppi tais duunaa kans tollee. Meki oltiin kuultu seiskalle mennessä niistä ties miten uskomattomii huhui.

wHitedodge: Ne huhut olivat mielestäni aivan suurenmoisen innostavia!

wArlord: Joo, no ehkä tuossa mielessä semmonen huhu voes olla positiivinennii juttu.

kHanatik: Olet siis sittenkin myötämielinen maineentehostushankettamme kohtaan?

wArlord: Nojoo mutta EN MITTÄÄ HELEVETIN SUATANAMPALAVONTAHYÖKKÄYSTÄ!

mR.mEgAsTuFf: Mä voisin periaattees suostuu lähtee sinne rippileirille jos mä keskittysin siel sit pelkkää lesoomisee ja huhujen levittämisee.

mR.mEgAsTuFf: Laittasin niin rankat jutut liikkelle et jokaselle tulee meist varmasti ekana mielee kaikki kovat jutut eikä nössöt jutut.

kHanatik: Erinomainen idea, mR.mEgAsTuFf. Olen kuullut, että tapakristittyjen lapset ovat herkimmin manipuloitavissa nimenomaan rippileirillä.

wHitedodge: Ja sitten, kun he ovat aivan täydellisen herkimmillään, niin me hyökkäisimme sinne!

wArlord: Parempi vua että jätätte suosijolla välliin suatana... Mittee se Vornas-Heikkikii sanos tuommottisesta?

kHanatik: Käsittääkseni Vornas-Heikilläkin oli pelottava maine jo nuoruudessaan, eikä hän suostunut local-lamerointiin.

mR.mEgAsTuFf: Jaa ettei muka suostunu? Sehä on vittu jelppiny kyttii varmaa sata vuotta saatana! YKS VITUN MÄTÄPAISE KOKO UKKO!

kHanatik: Hmm, hyvä huomio. Ehkä meidän on kysyttävä OH7MO:lta, mikä on hänen näkemyksensä Vornas-Heikistä ja Lieteveden tietäjäjatkumosta.

mR.mEgAsTuFf: MULLE AINAKI ON YKS VITUN SAMA MITÄ OSMOKI SANOO! KATKASTAA VAIK KOKO VITUN PERINTÖKETJU SAATANA, EI KÄY VITTUUKAA SÄÄLIKS!

kHanatik: Itse uskon edelleen, että Vornas-Heikki on tärkeä kohdata. Sitäpaitsi lupasimme tapaavamme hänet uudelleen, kun aika on kypsä.

mR.mEgAsTuFf: No te saatte mennä mut MÄ EN VITTU TUU!

wArlord: Niin, no olishan tuo toesaalta hyvä nähä mutta ehkä parempi outella ensinnä että suahaan naemaluvat hommattuu -

kHanatik: Itse taas olen sitä mieltä, että Vornas-Heikki on paras tavata mahdollisimman pian, ja yhtenäisenä ryhmänä -

wHitedodge: Lisäksi meidän pitäisi käydä myös Pirttimäellä!

kHanatik: Todellakin. Initiaatiomme ei ole valmis ennen kuin olemme kiertäneet kaikki Vornasen Pentagrammin mukaiset paikat.

wArlord: Siinä tappaaksessa joovvutte outtelemmaan vielä kuukaavven päevät. Minen halluu miettii mittään pakanallisuuksii ennen konvirmaatijota!

kHanatik: Ehkä meidän on tällä kertaa pakko taipua tähän kompromissiin, jotta gruuppimme pysyisi yhtenäisenä.

wArlord: No suas nähä kaavvanko se pyssyy muutenkaa...

««-  · CWU MEMOiRS 0x72 ·  nExT cHApTeR -»»