««-  · CWU MEMOiRS 0x9A · -»»

==========================================================================
0x9A  -  Iisalmi  -  DaRK FuCKeR  -  1999-03  -  175 lines
==========================================================================

Miun elämä on ihan helevetin tylsää nykyään!!!

Eikä edes sen Pentium Proon ostaminen auttanu! Kun suurimmalla osalla meidän gruuppilaisista ei oo Pentskaria, niin ei voida tehdä yhdessä mitään Pentium-tulevaisuus-jutskia niillä. Mekan kanssa korkeintaan vois, kun sillä on se Pena-kakkonen, mutta se julistaa aina kaikki Quaket ja muut hyvät pelit lamepaskaks niin yritäppä siinä sitten ehdotella mitään tekemistä!! Koko muu gruuppi taas elää vieläkin menneisyydessä, varsinkin Stuffiksella on ihan hirvee änkyröihteminen koko ajan päällä. "Laitteistopäivitykset ovat todellakin rappiota"... ja paskan marjat saatana!!

Aina välillä miulla on ikävä yläastetta, sillon oli kaikki paremmin. Muita gruuppilaisia näki joka päivä ja niiden kanssa tehtiin juttuja aina kaikkia hienoja jutskia! Pelattiin samoja pelejä, soitettiin samoihin kannuihin, harrastettiin kaikkia jänniä okkulttistisia rituaaleja, viriteltiin mopoja ja ajeltiin niillä ja ryypättiin omatekemää kiljuu ja kaikkee!! Ja kaikki uudet asiat jäntskätti sillon vielä tosi paljon. Mutta nykyään tuntuu että kaikki jäntskimätkin jutut on jo nähty vaikka ne olis miten Pentium-only.

Välillä mie yritän irtaantua ruumista tai tehdä jotain muita okkulttisia temppuja. Jotenkin niistä ei kuitenkaan tuu ikinä mitään. Stuffis oli sitä mieltä että se miun Pentium ja sillä pelaaminen olis alentanu miun värähtelytasoa, haistakoon sekin paskan! Sen omakin taso oli alentunu ihan samalla tavalla!! Mie luulen enemmän että siinä on ennemmin kyse siitä että Lieteveden ulkopuolella ei olla enää niinku Lieteveden energiakentässä eikä ole mitkään Lieteveden henkiolennotkaan mukana meidän touhuissa. Niin sitten astraaliin onkin yhtäkkiä sikavaikeeta päästä ja pitää matkustaa ihan oikeesti paikasta toiseen jos haluu tavata porukkaa!!

No, Masa sentään asuu Iisalmessa ja sen luona voi käydä millon vaan, se on aika vieraanvaranen jätkä. Mutta jotenkin sen luona hengailu ei kauheena inspiroi, kun se juttelee vaan autoista kaiken aikaa ja toistelee samoja kuluneita vitsejä!! Ja varsinkin kun se täytti nyt viime syksynä 18 ja osti meidän perheen vanhan Datsunin itelleen, niin se ei osaa melkein enää muusta puhuakaan kun sen virittelystä! Mutta kyllä mie siltikkin oon saanu juteltua sen kanssa vähän meidän yläasteajoistakin ja muisteltua niitä sen kanssa, mutta enimmäkseen se on jutellu vaan autoista. Varsinkin jos niitä sen amiskavereita tulee sinne sen luokse samaan aikaan niin sitten ei muusta puhutakaan perkele! Mie en oo jaksanu käydä sen luona kylässä enää tänä vuonna, mieluummin pysyn yksin.

Jussin kanssa on paljon parempi muistella menneitä. Mie kävin viime syksynä ja alkutalvesta sen luona aika monta kertaa siellä Kiuruvedellä, ja se on yleensä aina tehny meidän vanhalla reseptillä kiljuakin valmiiks jos mie vaan olen ilmoitellu ajoissa milloin tulen! Ihan sikajees! Monesti kiljukänneissä tuntuu siltä kun oltaisiin oikeesti takas siellä Hönttölän takahuoneesessa ja kaikki olis niinkun vanhoina hyvinä aikoina!! Metsät täynnä magiaa ja silleen!!

Mutta eipä sitä Jussiakaan aina oikein jaksa, kun sitä ei oikein kiinnosta mitkään kunnon tulevaisuusjutut. Onhan sitä Frontlinen kannukonetta ollu kiva käydä vilkasemassa, mutta kun ei siinä kannussa tapahdu enää mitään uutta, muistellaan vaan jotain kannuskenen kulta-aikoja ja haikaillaan menneitä!! Alko vähitellen maistua puulta ne siellä sen luona käymiset, kun aina kerrattiin samat jutut Hönttölä-miiteistä ja Civilization ykkösen peluusta ja ekoista motukkasoitteluista ja meidän partyreissuista ja Markkasten talosta ja erikoiskiljusta. Nyt mie en oo tänä vuonna enää edes soitellu Frontlineen enkä käyny Jussin luona. Mie en enää haluu nostalgisoida, mie haluun tulevaisuuteen perkele!! Vuoteen 2000!!!

Mekan luona en oo käyny, kun junaliput sinne Hesan perukoille maksaa niin hirmusesti. Ja ehkä parempikin säästellä se eka käymiskerta siihen syksyn CWU-miittiin!! Tulee varmasti ihan oma hohtonsa siihen jos se on samalla eka kerta ikinä kun nään sen asunnon, sen Pentium kakkosen ja varsinkin sen KIINTEEN INTERNET-YHTEYDEN!! Mie tosissani mietin että vois ottaa oman koneen mukaan sinne sillon ja surffailla sitten siellä oikein viimosen päälle. Varmaan Mekankin saisi suostuteltua asentamaan Quaken aika helposti kunhan se on tarpeeksi kännissä ja vaikkasta muisteltas eka jotain meidän aikasempia yhteisiä pelaamisia!

Stuffista ja Dikkistä mie oon joskus meinannu mennä Kuopiossa tapailemaan mutta miulla ei oo vissiin enää kovin hyvät välit niitten kanssa. Ne aina pilkkaa ja haukkuu ircissä miuta ja miun pelejä, ja aina kun mie otan jonkun pelin puheeks #cwu:lla niin Stuffis tulee siihen jeesustelemaan sen rappiollisuudesta ja ties mistä. Pelatkoon sitten vaan pelkästään sitä vitun TetriNETtiä saatana!!! Ja tehköön niitä paskoja MSX-demoja sille paskalle MSX:lleen!! Mie oon Mekan kanssa ihan samaa mieltä että MSX vittu ON HÄVINNY KONESODAN jo vittu kymmenen vuotta sitten niin pelkästään ihan vitun turhat pällit tekee sille yhtään mitään enää!!

Samppa asuu Oulussa ja sinnekin olisi Iisalmesta vielä ihan kohtuuhintaiset junaliput, mutta mie en oikein tiedä haluunko mie nähdä sitä tai varsinkaan haluuko se nähdä miuta. Se tuntuu olevan taas jossain ihan omissa maailmoissaan eikä välillä jaksa jutella edes #cwu:lla pitkään aikaan. Se puhuu kuulemma enemmän sillä #fu!ror:illa vai mikä se olikaan sen niiden MSX-paskagruupin salakanava. Eikä minua kyllä edes kiinnosta pahemmin mitkään #fu!ror:in MSX-paskajutut vaikka tietäisinkin sen kanavan keyn.

Miusta vähän tuntuu siltä että jos CWU:laisia näkee vaan yhden tai kaks kerrallaan niin siitä tulee ihan ankee miitti. Mie haluisin mieluummin aina nähdä KOKO GRUUPIN KERRALLA enkä pienissä palasissa! Joka päivä, niinkuin ennen vanhaan!! Jos olis joku semmonen kunnon tulevaisuuden virtuaalitodellisuus niin siellä voitaisiin miitata vaikka joka ilta paljon paremmin kuin jossain ankeessa tekstipohjasessa ircissä, mutta mie vähän luulen ettei ainakaan Stuffis tai Jussi suostus semmosta edes käyttämään!! Tulevaisuuden vastustajat!!!

Mie oon nyt opiskellu puoltoista tai oikeestaan kohta kaks vuotta tietotekniikan mekaanikoks amiskassa. Vielä ekana vuonna tämä oli vielä ihan jäntskää mutta nyt ei siinäkään ole oikein mitään tulevaisuushohtoa enää. Ihan paskaa opetella jotain Windowssin asennusta ja verkkokaapelien vetämistä. Iso osa näistä jutuista on muutenkin miulle ihan alkeita jo yläasteajoista, kun oli se CWUnet ja ollaan muutenkin hääritty tietskareiden kanssa niin paljon. Ja sitäpaitsi kunhan tulevaisuus tulee niin Windowssit asentaa ite ittensä ja kaikki verkot on langattomia, niin että aika turha olo näistä opinnoista kyllä tulee!! Yleensä mie menen koulupäivinä vaan irkkaamaan tai mudaamaan (tai jos pääsen käsiks johonkin kunnon koneeseen niin kveikkaamaan), ei niitä oppitunteja jaksa!!!

Miuta ei kiinnosta kovinkaan paljoo miun luokkakaverit. Ne on kaikki ihan ääliölamereita joille on älyttömän vaikee oppia edes perusasioita monista jutskista. Ja suurin osa kaikista QuakeWorld-pelaajistakin on ihan hirveitä idiootteja keihinkä miuta ei kiinnosta tutustua oikeessa elämässä ollenskaan! Oikeestaan CWU:laiset ja ehkä jotkut muutamat muut sceneläiset (niinku vaikka MAHTIlaiset) olis mukavaa seuraa, mutta jotenkin mie en oikein jaksa sitä sceneäkään. Välillä tuntuu että sekin on ihan menneisyysjuttu, kun uudetkaan demot ei ikinä käytä mitään 3D-kortteja eikä mitään.
Suht hyödytön hankinta se koko Voodoo Rush kyllä toisaalta on ollu. Jos olisin ollu järkevämpi kesällä niin olisin ostanu videonauhurin enkä sitä!! Olisin nauhottanu aina lauantaina Babylon 5:n ja kahtonu sen joka päivä aina monta kertaa uusiks. Kun ei telkkarista oikein mitään muutakaan hyvää tule! Voyager on kyllä ihan ookoo mutta ihan ookookin on aika paskaa verrattuna B5:seen. Ja sekin sitäpaitsi tulee vaan kerran viikossa!! Joutuu kahtelemaan jotain Salattuja elämiä ja muita paskasarjoja paremman puutteessa! Miksei suomalaiset voisi tehdä edes joskus vaikka jotakin kunnon scifisarjaa eikä aina vaan jotain helvetin Kauniit ja Rohkeat -klooneja!??

Nykyään on sentään onneks jo semmosiakin gruuppeja jotka digitoi elokuvia ja rellaa niitä netissä vähän samaan tapaan kuin warea ja MP3:siakin. Mie oon warettanu muutamalta FTP-servulta aina välillä jotakin kahtomista. Nyt kun on tuo Pentium niin riittää tehot MPEG-videoidenkin sulavaan pyörittämiseen niin kyllä kelpaa katella!!

Siinä warettamisessa vaan on aina se ongelma, että miulla ei oo kiinteetä Internet-yhteyttä kotona, niin pitää koulussa polttaa aina CD niistä elokuvista. Tyhjät CD-R-levyt MAKSAA niin ei viiti ihan täysin turhaa kertakäyttöstä paskaa polttaa niille!! Jos miulla olis kiintee Internetti niin voisin warettaa sen elokuvan suoraan omalle kovalevylle, kahtoa sen suoraan sieltä ja poistaa sen sitten että mahtuu sitten toinen elokuva tilalle. Nyt mie oottelen että siitä keväällä ilmestyvästä uudesta Star Warsista tulis joku kunno warerellu, sen kehtais polttaakin. Saa olla vaikka bootleggi, pääasia että pääsen kahtomaan sen mahollisimman pian!!

Kaikkea kateltavaa ei sentään tarvihe hakea mistään warez-FTP:iltä. Esimerkiks pornovideoita löytyy tosi helposti nykyään. Ja sitten on pari suomalaista jätkää jotka tekee semmosia Star Wreck -nimisiä lyhytelokuvia joita voi imuttaa netistä ihan ilmatteeks! Se viides osa ainakin on jo oikeesti hyvä, kyllä mie kahtosin ehottomasti jos niitä julkaistaisiin sarjana kerran viikossa!! Mutta kun ei, niitä ei ilmesty edes joka vuosi! Star Wreckistä piti tulla kuudes osa tänä kesänä, mutta just nyt vähän aikaa sitten tuli niiden kotisivulle ilmotus että se tuleekin vasta ensi vuonna ja ne rellaa vaan jonkun trailerin nyt kesällä. Ihan EPISTÄ!!

No, onneksi kun vuosituhat vaihtuu niin KAIKKI MUUTTUU! Star Wreck kutonen julkaistaan, ja seiska, ja kasi ja vaikka joka viikko uusi, ja tulee virtuaalikypärät ja miekin saan kämpille kiinteen Internet-yhteyden!! Pentiumin mahdollisuuksista ruvetaan ottamaan enemmän irti peleissä ja muuallakin, niin ettei kaikki ole enää vaan samaa paskaa mutta nopeempana niinkuin Stuffis aina sanoo. Ja CWU:laiset valmistuu kouluista ja me päästään taas muuttamaan jollekin samalle paikkakunnalle jossa me päästään näkemään vaikka joka päivä ja tekemään YHDESSÄ kaikkia jänniä juttuja!!

Ja ennen vuotta 2000 on vielä KESÄLOMA!! Aattelin mennä taas juhannuksen jälkeen Suonenjoelle mansikoita poimimaan, viime kesänkin mansikanpoimintoja ja varsinkin mansikkatyttöjä on jo sen verran ikävä!! Nyt varmaan kun tulevaisuus on niin lähellä niin voisin antaa vaikka email-osoitetta niille. Ja varmaan joku niistä irccaakin.

Ja sitten kesäloman jälkeen alkaa viimonen vuos tuossa amiskassa, ja sitten syksyllä on IKIMUISTOINEN CWU-MIITTI HESASSA ja sitten vuodenvaihteessa alkaakin TULEVAISUUS!!! JEE!!!!

««-  · CWU MEMOiRS 0x9A ·  nExT cHApTeR -»»