««-  · CWU MEMOiRS 0x04 · -»»

========= C00LeS WaReZ UNiON * HiSToRiCaL mEmOiRZ * cHApTeR #0x04 =========

DaTE:   1994-07-10 aT aBoUT 14:00

LoCATiON: MyStERiA's r00m, hAutAtAiPALe, LiEtEvEdEN KuNTA, FiNLAND

PrESeNT: MyStERiA   iz dA sYsOP oF C00LeS WaReZ UNiON dA WHQ bOaRD!!!
     mR.mEgAStUFF hAs lOTzA eMPTy dIskEttEs wITH hImSeLF
     FaTHeR FuCKeR cAmE wiTH bICyCLe (LAMER!!!)
	 ARJA a.k.a. MyStERiA's MoTHeR (FUCKING ANNOYING BiTCH!!!)

====================== bEGiN cAsSeTTe tRaNsCRiPTiON =======================

mR.mEgAsTuFf Vittu et oli kovat kännit perjantaina!!! Eix nii???

MyStERiA: No olihan se ihan jännä kokemus... vaikka aika paha olo siitä tuli... ja äiti suuttu minulle...

mR.mEgAsTuFf: Mut oot oikeestikki mun mielest tosi makee jäbä!

MyStERiA: Ai jaa.

mR.mEgAsTuFf: Sun pitää vaa osallistuu viel useemmallekki harjotussessiolle. Ja muutki gruuppilaiset tarvii harjotust kovana olemises! Et ei me enää kiduteta sua silleesti ku viimex...

MyStERiA: No hyvä.

ARJA: Nytkö sinä Samppa oot tuonu jo uuvvet kaveris tänne kyllään... No oha se hyvä että Mika ja Kasper ei ennää kiusaa sinua... mutta saisit kyllä vähän kuitenkii varroo tuota porukkata... Anna olla viimenen kerta kun tulet kottiin vaatteet oksennuksessa...

FaTHeR FuCKeR: (vitun Arja-ope suatana)

ARJA: Minä ennoo ennää teijän ope... vaan teijän uuven kaverin äiti... ja kertokaa vanhemmille semmosia terveisiä että kahtosivat vähän paremmin lastensa perrään...

mR.mEgAsTuFf: NO VARMAAN KERROTAANKI SAATANA!!! MEE JO YNISEMÄST SIITÄ!!!

ARJA: Eipä oo Ritva kovin hyvin poikaansa kasvattanu... mahtaa tulla samanlainen hunsvotti ku siitä Saristaki... Voisit Mika kertoo sille Ritvalle semmosia terveisiä että OOT SURKEE YLIMIELINEN PASKA ja että MENISIT ITTEES! Muistatko tuommoset yksinkertaset viestit...?

mR.mEgAsTuFf: MEE JO HELVETTIIS SIITÄ!!! JA LOPETA RITUN HAUKKUMINEN, SE ON SENTÄÄN SUN SYSTERIS!!! SAATANA!!!

FaTHeR FuCKeR: No on se Ritu oekeesti aeka persiistä!!

mR.mEgAsTuFf: No on se mut VITTUUX TOLLANEN ARJA-OPE TULEE SITÄ HAUKKUU KU ON ITEKKI TOLLANE VITU HIHHULI!!!

ARJA: ANTEEKS MITÄ???

mR.mEgAsTuFf: Vittu mee jo hipelöimään niit kristallejas saatanan hihhuli... ja eix sua hävetä kun koko vitun Lietevesi nauraa sulle!!! NÄÄ ON YXINKERTASET VIESTIT JOTKA RITU KÄSKI KERTOO SULLE!!! ETTÄ SIINÄS KUULIT, SAATANA!!! ENKÄ KERRO SUN VIESTEI TAKAS, TURHA EES YRITTÄÄ!!!

ARJA: Jahas... tuota... minä taijankin olla sen verran negatiivisten tunteitten vallassa että taijankin mennä kuuntelemmaan hypnogoogisen kasetin...

SLÄM!

FaTHeR FuCKeR: Buahahahaha!!!

MyStERiA: On tuo minun äiti kyllä vähän tyhmä...

mR.mEgAsTuFf: Vituttaa tollaset lumput... ja vituttaa seki ku se vitun ukkonen hajotti mun entisen modeemin... niin täytyy soitella tol Osmo-enon vanhal 2400-baudisel paskal!!

FaTHeR FuCKeR: Mutta eehä siulla...

mR.mEgAsTuFf: HYSS! ... mut sit ku mä täytän kolmetoist niin sitten mä saan onnex synttärilahjax TERBO-MODEEMIN!!! Ja pääsen taas treidaa hot days waree ELiTE-kANNUiS!!!

MyStERiA: Minen oo niin hirveesti noita piraattikannuja katellu...

mR.mEgAsTuFf: Joo me ollaan niinkux ELiTEN kERMAA... meil on iha sikakovat OiKKA-LEVELiT muutamaa sellasee satanodesee kannuu joist tietää IHA VITU TOSI HARVAT jäbät... niis kaikki ware on vittu 0-2-dayz... eikä mitää 7-dayz paskaa... Niin ja me ollaan kans oltu kaikis mahollisis CHARTEIS ykkösenä jo ainaskii kolme vuotta!! Koko Suomes ei oo kukaa pystyny vastaavaan suorituxeen, me ollaan nii ELiTEi!!

MyStERiA: Joo, kuulostaa että ootte... tai siis että me ollaan aika kova gruuppi! En tiennykkään että Hautataipaleella olis näinkin kova gruuppi olemassa!

mR.mEgAsTuFf: Eikä siin viel kaikki... Mul on jo rikosrekisteri... mä oon treidannu vittu CIA:lta joitaa salaisii HPA-dokumenttei ja sit mä mokasin ja jäin vittu kiinni!! Nii ja meillä oli gruupis aiemmin se yx Purple Motion mut sit me potkittiin se pois kun se teki niin paskoi modei... nii se meni sit johonki Future Crew -nimisee paskagruuppii...

MyStERiA: Vauuu! Siis tajutonta, siis onko PURPLIS ollu CWU:ssa???

mR.mEgAsTuFf: Joo... CWU on oikeesti ihan vitun kova gruuppi mutta TOSI HYVIN HARVAT tietää miten ViTUN ELiTEiTÄ me ollaa!! Et kai sä tajuut miten iso KUNNIA on päästä meidän WHQ-kannux?!?

MyStERiA: Joo, kyllä minä tajjuun...

mR.mEgAsTuFf: Oox laittanu jo alku-anseihin textit että sun kannus on CWU WHQ???

MyStERiA: Emminä vielä... minä aattelin että jos sinä ossaisit sannoo mitä minun pittää kirjottaa siihen... ku minä oon kuitenkii vähän tämmönen lameri vielä nii minen varmaan ossaa ELiTE-capsata niitä tekstejä kovin hyvin...

mR.mEgAsTuFf: Onx sul joku ansi-editori johon voit lataa ne sun purkin alkuansit? Mä voin lisää sinne...

MyStERiA: Ootas... no tuossa on.

mR.mEgAsTuFf: Meillon ihan sikatarkat säädöxet siit miten jutut pitää skriivaa!! Sit kans et millaset jutut on kiellettyi... esimerkix VITTU SYDÄMMII tai jotaa vitu KIRKKAIT VÄRIPALETTEI ei saa käyttää olleskaa!! Sellasten käyttäjät ON IHA VITU LAMEI!!! Lohharei ja miekkoi saa olla... ja jotai demonei ja pääkalloi... mutta VITTU jos jonkun kannus on jotki vitun NALLE-SYDÄN-ANSIT nii se saa meilt TURPAA!!!

MyStERiA: No minun purkissa, eiku siis kannussa, on aika synkät teemat... ja lohharei ja demonei on kanssa... saako miekkoja olla???

mR.mEgAsTuFf: Joo, synkät teemat sopii C00LeS WaReZ UNiONille tosi hyvin... ja miekkojaki saa olla... mutta vittu jos joku yrittää jollain PIRTSAKOIL TEEMOIL meidän distrokannux niin vittu annetaan sille korkeintaan kuonoon nii et vittu paukahtaa!!! Onnex sun kannu on synkkä... Textit pitää olla aina väril 9 tai 3 tai 11 tai 7 tai 15... tai 1 tai 8 mut sitä näkee lukee vaan elitet... mut pääasia et ei millää vitu 13 tai 14!

MyStERiA: Tuossa on kyllä muutama teksti nelitoistasella... haittaako???

mR.mEgAsTuFf: No vaihetaan siihen joku synkempi väri tilalle... laita vaik seiskal sama... eiku ei seiskal ku se on perusdossipaska! Laita kolmosel...

MyStERiA: Onko tuolleesti hyvä?

mR.mEgAsTuFf: Joo on... ja mäpä lisään nyt tuohon ton textin... "C00LeS WaReZ UNiON wORLD hEadQuArTeRS"... vähänx tuli kewli? Nyt sun kannus on virallinen CWU WHQ!!!

MyStERiA: Jee!!!

mR.mEgAsTuFf: Muuten voixä kopsii mulle jotain Purple Motionin modei tuolt sun filearealt?? Ja noit lamecapturei voisit kans kopsii, ne on aika hauskoi!!!

MyStERiA: Okei... Minä ruppeen kopsimaan...

ARJA: Vielä yks asia...

MyStERiA: NO MITÄ NYT TAAS???

ARJA: Kasperin kautta minä halluisin vielä lähettää Pentille ja Tertulle terveisiä...

FaTHeR FuCKeR: EN SUATANA LÄHETÄ MITTÄÄ!!! EN SUATANA LÄHETÄ!!!

ARJA: ... että LOPETTAKKAA SE PERÄTTÖMIEN JUORUJEN LEVITTÄMINEN MINUSTA JA HANNUSTA!!! Meijän asiat ei kuulu teille!!! Hankkikaa oma elämä!!! Ei muuta!!! Mutta nyt taidan palata hypnogoogisen kasetin pariin...

mR.mEgAsTuFf: ... No huhhuh mikä lumppu!

FaTHeR FuCKeR: Helevettiikö sillä on kaikkia vastaan... tuommonen horatsuikkeli!!!

MyStERiA: No kaikilla tuntuu olevan jotakin koko meijän perhettä vastaan...

mR.mEgAsTuFf: No sä oot silti kyl hyvä jäbä...

FaTHeR FuCKeR: Mutta siis, eix se Purple Motion ollu aeka paska??

mR.mEgAsTuFf: Joo onhan se paska... mut se on ollu aiemmi CWU:s niin mul on vielki täys oikeus ripata silt samplei! Vittu ku CWU:s ei oo ketään jol ois samplausvehkeet!!! Nii pitää aina ripata samplet... tiiäxä MyStERiA ketää jollois samplausvehkeet???

MyStERiA: Emminä kyllä tiiä...

FaTHeR FuCKeR: Eix Pirisen Timpalla oo -

mR.mEgAsTuFf: Mitä vittuu, PIRISEN TIMPALLA???

FaTHeR FuCKeR: Aenaskii se tuossa joskus kylillä lesotti Lietevesj-viikon aekohin jotta oisvat suanna semmosen oekee uuvven "MUSSIIKKI-TIETSIKAN"...

mR.mEgAsTuFf: Buahahahah, "MUSSIIKKI-TIETSIKAN"!!!

FaTHeR FuCKeR: Joo, sillä on kuulemma iha vitun c00li iänikortti siinä!!

mR.mEgAsTuFf: Voiskoha se samplaa meille jostain levylt samplei??? Mua ainaskii vituttaa käyttää jotaa toisilt ripattui samplei!

FaTHeR FuCKeR: Joo, ei kai niitä ripattuja sampleloeta käätä muut ku lamerit...

mR.mEgAsTuFf: Paitti mä saan käyttää Purple Motionin samplei ku se on ollu CWU:s aikasemmi!!! Mut kaikki muut jotka rippaa Purplee on lamerei!!!

FaTHeR FuCKeR: Ööh, joo, okei...

MyStERiA: Laitanko minä CWU:lle kanssa jonkun filearean jonne vois upata sitten kaikki uuvet CWU-produt...?

mR.mEgAsTuFf: Joo, sellane filearea pitää olla... CWU:l on oikeesti hei niinkux iha sikapaljon produi... joitaki tuhansii... mähä sanoin että ollaan KAIKIS MAHOLLISIS CHARTEIS eli tää tarkottaa myös produntekocharttei! Et ois ihan hyvä saada ne meidän WHQ-KANNUUN kans!!!

MyStERiA: Joo okei... Tuo ne korput joskus minulle niin minä kopsin ne sitten tuonne areoille...

mR.mEgAsTuFf: Okei... Hyvä homma... On se vaa hyvä et meillon nii hyvä WHQ-kannu!!! CWU RULES!!! Eix nii???

FaTHeR FuCKeR: Mie halluisin kyllä vek tiältä ennenkö Arja tulloo takas mäläkättämmää!!

mR.mEgAsTuFf: Joo, mäki voisin lähtee, jos sä oot MyStERiA jo kopsannu ne modit ja kapturet niille korpuille...

MyStERiA: Joo, on ne siinä.

mR.mEgAsTuFf: Et ei muuta ku TERSE, ja tuuppa sitten ens viikonloppuna taas Hönttölän talolle koulutuxeen!!!

MyStERiA: Joo, koulutus on minun mielestä tosi mukavaa, siis oikeesti!

««-  · CWU MEMOiRS 0x04 ·  nExT cHApTeR -»»